24 september 2005

Premiär!

I onsdags fick vi ynnesten att se en förhandsvisning av första avsnittet på Nordisk Films kontor på Gärdet. Vi skrattade så det var svårt att höra våra röster. Klippningen var ganska selektiv - det var inte våra bästa fystestprestationer, bollkontakter eller Glenn Hysén-kunskaper som syntes mest.

Och igår var det dags för premiär. Frågan är hur många som tittade; man kan vara lite avundsjuk på program som Floor filler och Idol 2005, som haft affischer över hela stan. Nåväl - ni som har viktigare (?) saker för er på fredagskvällar har en ny chans på söndagar klockan 20, och sent på onsdagkvällarna. Någon gång under nästa vecka kommer förta avsnittet också visas på TV3.

Expressens TV-sportkrönikör Christina Lindström har skrivit en hyllande recension. "Killarna är ju smarta och de kan verkligen snacka. Alla verkar älska att analysera..." "Så nu ska jag inte gå ut och festa på fredagarna längre - alla nördarna i ZTV lockar mer." Den finns tyvärr inte på webben. Däremot finns DN:s mycket positiva krönika; "vi" hade till och med en puff på DN:s förstasida.

FCZ:s officiella webbplats har börjat fungera. Där finns bland annat spelarprofiler, avsnittsreferat och forum.

Uppdaterad 26 september kl 22.24.

1 Comments:

At 01 oktober, 2005 01:56, Blogger Björn Olsson said...

Verkligen en underbar serie som jag kommer följa. Dessutom glädjer det mig i att ni i laget framställs med värme istället för att kameran "distanserar" sig från er och gör det till ett spektakel.

Så här ska Reality-TV göras!

 

Skicka en kommentar

<< Home