09 oktober 2005

FCZ - FAQ 3

Är serien färdiginspelad?
Vi har en bortamatch kvar som kommer spelas in den 30 oktober. Mer om den senare.

Går det att köpa FCZ-tröjor?
Inte i dag, men vi jobbar på det. Vi har två träningströjor var, och vissa FCZ:are kan tänka sig att sälja någon av dem.

Finns det någon fanclub för FCZ?
Den håller på att bildas på FCZ:s forum på ZTV:s hemsida.

När får jag spela mot FCZ?
Vi kommer ha några bollträningar i Stockholm under helgerna så länge vädret tillåter. Håll utkik på FCZ:s forum. Inte säkert att vi hinner spela mot alla som vill.

Är Glenn Hysén schysst?
Skulle jag våga skriva något annat? Nä, skämt åsido är många i laget positivt överraskade av Glenns positiva och avslappnade personlighet. Glenn, Glenn, Glenn är vår vän... ...och Richard är inte så dum han heller. Att det finns gästtränare i programmet som bär sig riktigt illa åt mot oss är en annan historia.

Hur gick castingen till?
Produktionsbolaget Nordisk Film satte upp anslag på alla möjliga platser där nördiga män mellan 18 och 30 år kunde tänkas finnas - högskolor, Dreamhack, Fältbiologerna etc.

Ungefär 200 stycken skickade in formuläret vilket är ovanligt lite för ett tv-program. (Nästan 20 000 sökte till "Robinson" när det var som störst).

Av dessa fick 60 ge en intervju på Nordisk Films kontor, och 30 gick vidare till en casting på Gärdets sportfält. Efter några avhopp och reservintagningar återstod de 15 som blev FCZ.

Vem snubblade när laget sprang in på Stadion?
(scenen syns bl a i musikvideon)
Tore.

Är ni töntar?
Nej, vi är nördar. Skillnaden är milsvid.

När spelades programmet in? Hur ofta har ni tränat?
Under hela maj och juni tränade vi tre gånger i veckan och hade aktiviteter utöver detta. I slutet på maj började vi dessutom gå på gym. Vi var lediga hela juni, och hade några träningar och matcher på egen hand. De tre första veckorna i augusti hade vi träning och andra aktiviteter nästan varje dag. Vi har haft enstaka träningar, aktiviteter och matcher i september och oktober.

Har det varit roligt?
Allt har varit roligt och utvecklande, utom boxningen som visas i avsnitt 4.

Se även FAQ 1 och FAQ 2.

Ändrat 17 oktober 2005. Nytt i fetstil.

2 Comments:

At 11 oktober, 2005 23:29, Blogger Agnes said...

Tore - I love you!

 
At 13 oktober, 2005 12:13, Blogger aeg said...

FCZ is the shit! Det bästa som har gått på TV någonsin!

 

Skicka en kommentar

<< Home