31 oktober 2007

FCZ - FAQ 9

Jag får fortfarande ganska likartade frågor av folk som jag träffar. Så det kan vara på sin plats med lite nya svar.

Q: Hur går det med fotbollen?
A: Den tråkigaste och mest fantasilösa av alla frågor, nästan i klass med att be Henrik Schyffert säga nåt kul eller att fråga Annette Norberg om hon är en curlingmamma.

Nåväl. Vår senaste match spelade vi i Linköping i september. Nu när hösten är här och löven bildar ett färgsprakande lapptäcke över våra fotbollsplaner spelar vi inte så mycket, men om ni fixar fram en hall så kan vi funderas på det.

Q: Får du många tjejer?
A: En fråga som brukar formuleras på ett betydligt mer burdust och påträngande sätt. Under vilka omständigheter tycker du själv det är okej att någon okänd människa ställer påträngande frågor om ditt kärleksliv?

Q: Vad hette det där andra programmet, var det Hela Sverige skrattar, eller?
A: Programmet hette Sverige dansar och ler, inget annat, ska det vara så svårt? Som Piteå dansar och ler, fast med Sveige i stället.

Q: Blir det en till säsong?
A: Säsong 3 har pågått för fullt under sommaren, men Viasat (TV3/TV6) har inte filmat den. Ring TV3 på 08-562 023 20 eller använd TV3:s webbformulär.

Q: Hur kommer man i kontakt med laget? TV3:s hemsida är ju jättejobbig!
A: Använd kommentarfältet i den här bloggen, eller eposta till tore punkt kullgren snabela gmail punkt com eller skicka post till
FCZ c/o Nordisk Film
Tegeluddsvägen 80
box 27184
102 52 Stockholm

Q: Vad var roligast att göra, FCZ eller Sverige dansar och ler?
A: Eftersom det ena hållit på i två år och det andra spelades in under fyra dagar så blir jämförelsen lite avig.

Q: Har ni blivit något bättre på fotboll?
A: Bättre än jag var innan, ja, hur mycket det säger. Det skulle kännas ganska meningslöst att hålla på med något under tre säsonger om man inte blev bättre.

Q: Vilka håller du på i Allsvenskan?
A: Jag anser att AIK, Djurgården och Hammarby bör gå samman, så Stockholm kan lösa arenafrågan, och får en klubb som åtminstone kan spela en oavgjord kvalmatch i Champions League.

Q: Är Matti bög?
A: Nej.

Se även FAQ 1, FAQ 2, FAQ 3, FAQ 4, FAQ 5 - frågetoppen, FAQ 6, FAQ 7 och FAQ 8.